Nove radionice projekta GreenCBC

Proces koji pretvaranja rezultata istraživanja u nove ili unaprijeđene proizvode, usluge ili procese koji imaju određenu tržišnu vrijednost zovemo transferom tehnologija. Nerijetko je, upravo takve projekte, teško financirati vlastitim sredstvima, pa razmišljamo o sredstvima koja su na raspolaganju u EU fondovima. Zato nam je potreban kvalitetno napisan EU projekt koji je realan, održiv, racionalan te prepoznaje sve rizike.

S ciljem boljeg razumijevanja navedene problematike, u sklopu projekta GreenCBC vodeći partner projekta Hrvatska gospodarska komora organizira dvije edukacije:

Edukacije će se održati u HGK – Županijskoj komori Split, na adresi Trumbićeva obala 4, u 10 sati, prema rasporedima koje možete pronaći u pratećim dokumentima.

Glavni cilj projekta Prekogranična mreža u području otvorenih inovacija u bioekonomiji (GreenCBC) je uspostaviti prekograničnu mrežu u području otvorenih inovacija u bioekonomiji kao rješenje za povećanje suradnje između malih i srednjih poduzeća (MSP), poduzetničkih potpornih institucija (PPI) te institucija za istraživanje i razvoj kako bi se stvorile održive veze među svim relevantnim dionicima u pogledu istraživanja, razvoja i inovacija.

Molimo vas da se, zbog ograničenog broja mjesta, prijavite obrascem na slijedećem linku najkasnije do petka, 3. lipnja, do 15 sati.

Napominjemo da nije obvezno sudjelovati na obje edukacije, nego da slobodno odaberete sudjelovanje samo na jednoj edukaciji ili na obje, u skladu s vašim interesima i obvezama.

Copyright © 2022 GreenCBC. Development by Devexus