Radionice projekta Prekogranična mreža u području otvorenih inovacija u bioekonomiji (GreenCBC)

S ciljem boljeg razumijevanja važnosti istraživanja tržišta u poslovanju te pristupa umrežavanju u održivom gospodarskom razvoju i razumijevanju svih potrebnih preduvjeta za uspostavu klastera u sklopu projekta Prekogranična mreža u području otvorenih inovacija u bioekonomiji (GreenCBC), vodeći partner projekta Hrvatska gospodarska komora organizira dvije edukacije:

Edukacije će se održati u HGK – Županijskoj komori Split, na adresi Trumbićeva obala 4, u 10 sati, prema rasporedima koje možete pronaći u pratećim dokumentima.

Glavni cilj projekta Prekogranična mreža u području otvorenih inovacija u bioekonomiji (GreenCBC) je uspostaviti prekograničnu mrežu u području otvorenih inovacija u bioekonomiji kao rješenje za povećanje suradnje između malih i srednjih poduzeća (MSP), poduzetničkih potpornih institucija (PPI) te institucija za istraživanje i razvoj kako bi se stvorile održive veze među svim relevantnim dionicima u pogledu istraživanja, razvoja i inovacija.

Molimo vas da se, zbog ograničenog broja mjesta, prijavite obrascem na poveznici najkasnije do srijede, 30. ožujka, do 12 sati.

Napominjemo da nije obvezno sudjelovati na obje edukacije, nego da slobodno odaberete sudjelovanje samo na jednoj edukaciji ili na obje, u skladu s vašim interesima i obvezama.

Copyright © 2022 GreenCBC. Development by Devexus