U tijeku GreenCBC radionica Transfer tehnologija i Priprema EU projekta u Vinkovcima

U Centru kompetencija u Gradištu, jučer i danas, organizirane su dvije radionice u okviru projekta Prekogranična mreža u području otvorenih inovacija u bioekonomiji – GreenCBC namijenjene poduzetnicima, znanstvenim organizacijama, javnom sektoru i poduzetničkim potpornim institucijama.

Jučer su kolege iz Tera Tehnopolisa predstavili inovativne poslovne modele, načine upravljanja intelektualnim vlasništvom te transfer tehnologije.

Danas predstavnik nositelja projekta HGK Ivan Škarić predstavlja novi program Horizon Europe i buduće Pozive. Centar kompetencija pridružuje se s predstavljanjem dobrih primjera Horizon projekata.

Glavni cilj projekta GreenCBC je uspostaviti prekograničnu mrežu u području otvorenih inovacija u bioekonomiji kao rješenje za povećanje suradnje između malih i srednjih poduzeća, poduzetničkih potpornih institucija te institucija za istraživanje i razvoj kako bi se stvorile održive veze za uspostavu okruženja povoljnog za inovacije i stvaranje novih proizvoda veće dodane vrijednosti.

Copyright © 2022 GreenCBC. Development by Devexus