Završna konferencija projekta GreenCBC

Ovim putem vas pozivamo na završnu konferenciju u sklopu projekta Interreg-IPA CBC Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014.-2020. 27. listopada 2022. u 9 sati, Vijećnica Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2.

Glavni cilj projekta Prekogranična mreža u području otvorenih inovacija u bioekonomiji (GreenCBC) je uspostaviti prekograničnu mrežu u području otvorenih inovacija u bioekonomiji kao rješenje za povećanje suradnje između malih i srednjih poduzeća (MSP), poduzetničkih potpornih institucija (PPI) te institucija za istraživanje i razvoj kako bi se stvorile održive veze među svim relevantnim dionicima u pogledu istraživanja, razvoja i inovacija.

Bioekonomija je dio aktivnog plana Europske unije kojim će Europa postati prvi ugljično-neutralni kontinent do 2050. godine. Stoga je Europa odredila smjer prema održivom gospodarstvu s ciljem smanjenja potreba za novim resursima i zamjenom fosilnog ugljika s obnovljivim ugljikom iz biomase.

Cijenili bismo da se pridružite ovom događaju i iz prve ruke saznate izazove i prilike očuvanja prirodnog kapitala, zaštite okoliša i očuvanja dostupnosti prirodnog kapitala cjelokupnom stanovništvu, kao nezaobilazna pretpostavku održivog razvoja.

Molimo vas da se prijavite obrascem na poveznici najkasnije do 26. listopada 2022., do 15 sati.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

Copyright © 2022 GreenCBC. Development by Devexus